TEİAŞ EÜAŞ    TEDAŞ    YTM    ÖZEL   SEKTÖR  TÜM ENERJİ   ÇALIŞANLARI   PAYLAŞIM   PLATFORMU
11 Şubat 2012, 00:58:47 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TEİAŞIN 10 YILI KUTLU OLSUN  (Okunma Sayısı 47 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serdar SUCU
Serdar
Genel Moderator

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 05 Ekim 2011, 19:19:55 »

Değerli Mesai arkadaşlarım,

Türkiye’de ki tek iletim lisansına sahip iletim şirketi olan TEİAŞ, 4628 sayılı yasa ile 01.10.2001 tarihinde kurulmuş ve çalışmalarına başlamıştır. Bu yasa ile sistemin işletilmesi, sistemin kumandası, planlaması projeksiyon hazırlaması ve uluslar arası enterkoneksiyonlar ile birlikte Türkiye Elektrik Piyasası işletmeciliği görevleri verilmiş olan ve mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğumuz Şirketimiz Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi kuruluşunun 10. yılını tamamlamıştır.

Yüksek gerilim tesis ve işletmeciliği, enterkonnekte sistem kumanda işi zor ve büyük bir maharet işidir ki TEK ve TEAŞ ‘tan devraldığı bu işi Şirketimiz 10 yıldır sağlam alt yapısı ve çalışanlarının üstün gayret ve özverili çalışmaları ile daha da geliştirerek başarılı bir şekilde yerine getirmektedir. Bilindiği gibi bu yasa ile Kuruluşumuz mali yönü ağırlıklı olan bir elektrik enerjisi borsasını işletme görevini de üstlenmiştir. Şirketimiz enterkonnekte sistemin teknik kurulları ile çalışırken ticari bir misyonu da yüklenerek dengeleme ve uzlaştırma boyutu ile elektrik piyasasının içinde yer almaya başlamıştır. TEİAŞ Avrupa Enterkonnekte Sisteminin en büyük 5. gücü olarak ENTSO-E ile 2009 yılı Aralık ayında imzalanan sözleşme ile gözlemci statüsü kazanmıştır ve ENTSO-E ile 18 Eylül 2010 tarihinden bu yana senkron paralel olarak çalışıyoruz. Artık Avrupa’nın elektriği bizde, bizim elektriğimiz Avrupa’da. ENTSO-E çalışma grubu ile birlikte yapılan projeler esnasında Dünyada ilk kez olarak ENTSO-E elektrik sistemi ve Türkiye elektrik sisteminin birbirinden kopmasını önleyecek özel koruma sistemi geliştirerek tesis ettik. TEİAŞ, üretimden aldığı elektriği, dağıtıma kadar 24 saat ve her saniye hazır tutmak zorundadır. Görevimiz ülkemizi elektriksiz bırakmamaktır. Bu görevin bilincinde olan Şirketimiz İEC standartlarında Türkiye iletim sistemini geliştirmekte olup 15 Daire Başkanlığı, 22 adet Grup Müdürlüğü ve 10 adet Yük Tevzi İşletme Müdürlüğü ile Türkiye genelinde faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmektedir.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada iyi bir tesis iyi bir işletme mantığı içerisinde üzerine düşen bu görevleri, yoğun ve özverili çalışmalarıyla en zor şartlarda bile en iyi şekilde yapma gayreti ve azmi içinde olan çalışanlarımız ile birlikte aynı inanç ve duygularla kalite güvencesi ve saygının güçlendirdiği güven ortamında, çağdaş bir yönetim anlayışı içerisinde çalışmalarımızı sürdürmek gayretinde olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışma arkadaşlarımı gönülden kutluyor, sevgi ve saygılarımla birlikte, hepiniz için sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.

Kemal YILDIR

Genel Müdür
Yasin EREN
yasin eren
Admin

Çevrimiçi Çevrimiçi

Site
« Yanıtla #1 : 06 Ekim 2011, 09:15:25 »

Sanırım enerji şirketleri içinde(teiaş,Eüaş,Tedaş) sözleşme maddelerini  en iyi uygulayan şirket teiaşdır.

Bekir ÜSTÜNDAĞ
Bekir usta TEİAŞ/ANTALYA
Admin

Çevrimiçi Çevrimiçi

Site
« Yanıtla #2 : 06 Ekim 2011, 13:24:02 »

Nereden nereye ETİBANK-TEK-TEAŞ-TEİAŞ sırada TEİK varmış satamadık gitti bu kurumu özel sektöre ballı kar olmayınca alan yok MUTOSYONA uğradık değişe değişe

TEİAŞ 19. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ
380 kV VARSAK TRAFO MERKEZİ / ANTALYA
0532 6638589
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2009, Simple Machines XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!