TEİAŞ EÜAŞ    TEDAŞ    YTM    ÖZEL   SEKTÖR  TÜM ENERJİ   ÇALIŞANLARI   PAYLAŞIM   PLATFORMU
09 February 2012, 10:42:16 *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News:

Home   Forum   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: MEMURA BIR ZAM DAHA...  (Read 51 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cuneyt-guzel
SÜPER ÜYE

« on: 30 July 2010, 13:41:21 »

Daha once teknik statudeki memurlarin faydalandigi ek odeme ile idari ve teknik memurlar arasinda ucret farklilgina neden olan ek odeme YPK karari ile idari memurlarada uygulancak.resmi gazetede yayinlanarak yururluge giren karara gore artik teknik personelin idari mudurunden daha fazla maas almasinin onune gecilecek....EVEEET MEMUR KARDESLERIMIZE HAYIRLI OLSUN SAGLIKLA HARCAMAK NASIP OLUR INSALLAH.BU ARADA %2,5 ZAM ORANINA IMZA ATAN TES-IS SENDIKASINAD 2 CIFT LAFIM VAR.BU KONUYU TEIAS ILE MUZAKERE EDIP GECE GUNDUZ DEMEDEN KELLE KOLTUKTA HAT TEPELERINE GEZEN,SALT SAHALARINDA CALISAN EKIP PERSONELLERINEDE ALMAYI PLANLIYORMUSUNUZ?BU KONUDA BIR GIRISIMINIZ VARMI?ARKADASLAR LUTFEN KADERINIZE RAZI OLMAYIN.SENDIKAYI BU KONUDA RAHATSIZ EDEREK HARDKETE GECMELERINI SAGLAYIN..
Bekir ÜSTÜNDAĞ
Bekir usta TEİAŞ/ANTALYA
Admin

« Reply #1 on: 30 July 2010, 15:56:37 »

Cüneyt kardeşimi destekliyorum tes-iş üyeleri artık sendikayı dürtme zamanı geldi geçiyor bile.

TEİAŞ 19. İLETİM TESİS VE İŞLETME GRUP MÜDÜRLÜĞÜ
380 kV VARSAK TRAFO MERKEZİ / ANTALYA
0532 6638589
cuneyt-guzel
SÜPER ÜYE

« Reply #2 on: 30 July 2010, 16:35:15 »

Desteginiz icin tesekur ederim bekir abi.evet bu noktadan sonra artik ne yapabilirizi konusmak lazim.yanliz su sitemimi belirtmeden gecemicem.isci arkadarlar olarak gercekten cok duyarsiz hale geldik.su siteyi kendi isyerimde en az 20 kisiye tavsiye ettim onun disinda mail yoluyla ulasabildiklerime ulastim malesef okadar insandan sadece birini aktif kullanici yapabildim.zaten siteyi kullananlarda nekadar aktif o da tartisilir.lutfen soyledigime kimse akinganlik gostermesin.memurlar.net sitesini ziyaret ederseniz bilgi alisverisin nekadar hizli olduguna sasarsiniz.gelinen nokta artik eylemlilik zamanidir.lutfen neyapabiliriz konusunda fikri olan arkadaslar tecrubeli buyuklerimiz bir plan cercevesinde ortak hareket edelim...
Mehmet UYSAL
Mehmet UYSAL
Genel Moderator

« Reply #3 on: 06 December 2010, 14:55:41 »

Bu hükümette memur olarak çalışmak varmış. kendilerini acındıra acındıra bize solda sıfır bıraktılar.

TEİAŞ DENİZLİ/Trafo Bakım Mesul Teknisyeni
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

TinyPortal v1.0 beta 3 © Bloc